Vegetarisk Korvwrap

Tips för att göra rätten vegansk: Byt ut keson mot en hemmagjord vegansk variant alternativt
mot exempelvis vegansk coleslaw eller hummus.

RECEPT

  1. Skala och skär potatis och morötter i mindre bitar. Koka i saltat vatten tills de mjuknat. Krossa med potatiskross eller gaffel. Klicka i vegetabiliskt smör och vänd runt. Smaka av med mer salt om det behövs.
  2. Stek Peas of Heaven grillkorv tills de är varma och fått fin yta.
  3. Smaksätt keson med olivolja och örtkrydda.
  4. Servera kross och korv med sallad och keso i tortillabrödet.

 

4 portioner

  • 300 g potatis
  • 300 g morot
  • 25 g vegetabiliskt smör
  • Salt
  • 8 st Peas of Heaven grillkorv
  • 250 g keso
  • 2 tsk olivolja
  • 5 msk örtkrydda
  • 4 valfria salladsblad
  • 4 tortillabröd