English
Blog
Mar 05
, Mexikansk pastasallad

Mexikansk pastasallad

4 portioner

  • 1/2 paket Peas of Heaven färs 
  • 1/2 påse tacokryddmix
  • 4 portioner pasta
  • 2 dl svarta bönor

Pico de Gallo

  • 1 ask körsbärstomater
  • 1 rödlök
  • 1/2 chili
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 lime
  • Koriander

RECEPT

  1. Koka pastan och låt svalna
  2. Stek upp färsen tillsammans med tacokryddan och låt svalna
  3. När allt svalnat, blanda samman pasta, färs och svarta bönor
  4. Skär tomater smått, hacka löken och chillin samt pressa vitlöken. Blanda samman
  5. Tillsätt limesaft och koriander i tomatsalsan
  6. Servera med färsk avokado

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *