English
Blog
Mar 05
, Jambalaya med chorizo

Jambalaya med chorizo

4 portioner

  • 1 paket Peas of Heaven Chorizo
  • 1 Gul lök
  • 3 dl ris
  • 5 dl vatten
  • 1 Grönsaksbuljong
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 paprikor av valfri kulör
  • 1/2 chili
  • 1 dl syltlök
  • Peppar
  • Salt
  • Olja
  • Vegansk matyoghurt till servering

RECEPT

  1. Hacka löken och fräs den tillsammans med det okokta riset i olivolja under 2 minuter
  2. Häll på vatten, buljongtärning och krossade tomater. Låt allt koka i cirka 15 minuter
  3. Skär chili och paprikor smått och tillsätt detta. Tillsätt även syltlöken
  4. Skiva chorizon och lägg i den med resten, låt hela blandningen puttra i ytterligare 5 minuter
  5. Smaka av med salt och peppar
  6. Servera med matyoghurt

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *