English
Blog
Apr 10
, Corndog

Corndog

10 stycken 

  • 1/2 l – 1 l vegetabilisk frityrolja
  • 10 grillpinnar
  • 10 Peas of Heaven grillkorv
  • 3 ¾ dl glutenfri mjölmix
  • 3 msk strösocker
  • 1 msk bakpulver
  • 1 krm salt
  • 2 dl växtmjölk

RECEPT

  1. Hetta upp tillräckligt med olja till ca. 180 grader i en djup stekpanna (så att korvarna kommer att täckas)
  2. Rulla korvarna i en liten del av mjölet
  3. Blanda samman resten av mjölet samt resterande ingredienser
  4. Häll upp smeten i ett högt glas
  5. Trä en grillpinne i varje korv
  6. Doppa korvarna med pinnarna i glaset med smet
  7. Fritera tills dess att korvarna har fått en fin yta
  8. Servera med valfri dippsås

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *