English
Blog
Jan 24
, Ärtstroganoff

Ärtstroganoff

Ingredienser 

  • 1 st Peas of Heaven Middagskorv
  • 1 Gul lök
  • Olivolja
  • 2 dl valfri vegansk grädde (alternativt vegansk crème fraiche)
  • 3 msk tomatpuré
  • 500 g Ekologiska krossade tomater
  • 2 tsk Dijonsenap
  • 1/2 msk Agavesirap
  • 1 st Ekologisk grönsaksbuljongtärning
  • Salt och peppar
  • Hackad persilja
  • Långkornigt ris

RECEPT

  1. Koka riset enligt angivningarna på förpackningen.
  2. Dra av skinnet på Peas of Heaven Middagskorv och skär den i 1/2 cm tjocka bitar.
  3. Skala och hacka löken. Värm upp olja i en panna. Bryn korv och lök. Tillsätt tomatpurén, krossade tomater, dijonsenap, agavesirap, grönsaksbuljong och rör om.
  4. Späd med grädde. Smaksätt med salt och peppar. Koka ett par minuter. Rör i hackad persilja.
  5. Servera med långkornigt ris och en grönsallad.

About The Author

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *